Stableplanner

Till din hjälp i stallet

Planeringsverktyg för att få koll på era stallsysslor.
Kalender för hanteringar av alla häst aktiviteter.

Smart kalender

I kalendern väljer du först vilken person du vill planera för, sedan klickar du i de arbetspass som den personen ska ha för perioden. Arbetspassen sparas direkt när du trycker på plustecknet i kalendern. Personens förvalda färg sätts på arbetspasset vilket gör schemat väldigt lättöverskådligt.

Bocka av uppgiften då den är utförd.

Välj själv om kalendern ska visas månadsvis eller veckovis.

Påminnelsefunktion ser till att inga uppgifter missas(SMS/E-post skickas ut)

Aktivitetshantering

Här lägger du till/tar bort de aktiviteter/arbetspass som du vill kunna planera in, som till exempel ”Släppa ut hästar” ”Luncha” osv.

Det finns ingen maxgräns för hur många aktiviteter du kan skapa.

Stallhantering

Här ställer man in diverse grundegenskaper på stallet. Exempelvis låsning av veckor i kalendern.

Här ställer du också in påminnelsenotifiering(SMS/E-post)

Personhantering

Här lägger man in alla personer som ska schemaläggas, dvs de som har arbetspass eller ansvarar för en aktivitet. Licenshanteringen av Stableplanner WEB är kopplad till antalet personer.

Administratören av systemet kan ge personer olika rättigheter. 

Administratören har också möjlighet att låsa kalendern. Det kan vara användbart om man är schemaläggare och planeringen är klar för en månad.

Grupper

Man kan skapa grupper som man lägger personer i. Dessa grupper kan sedan planeras i kalender precis som med enskilda personer

Hästhantering

Här lägger du in de hästar som finns på anläggningen och kan spara diverse information om hästarna. Exempelvis vilken box den står i eller vilket täcke den skall ha vid olika väder.

Det finns också en kalender som man kan lägga in alla aktiviteter som är förknippade med varje häst(verkning, hoppträning, markarbete osv)

Tips 1

Vill man att ha systemet lättillgängligt med en ikon på skrivbordet i mobilen(lika som Appar), surfa till plan.stableplanner.se i mobilen och klicka på dela knappen (för Android: de tre prickarna överst till höger i din webbläsare) och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Vips! så ser den ut som vilken App som helst.

Se film Iphone Android

Ladda ner Manual

Licensförnyelse: Ca en vecka innan er befintliga årslicens löper ut får ni ett mail från oss som påminner att ni bör förnya licensen. Kontrollera vilken e-post som ert stall är registrerat på via inställningar på stallet i Stableplanner. För att förnya er licens köper ni helt enkelt en ny licens här i shopen och anger er befintliga e-post vid köpet. Då kopplas den nya licensen med ert befintliga stall.

Tips 2

Om man inte vill ange sitt användarnamn och lösen varje gång man skall logga in så väljer man att spara inloggningen i webbläsaren.

Se film Iphone   Android

Stableplanner

Stableplanner är perfekt om du vill kunna jobba i både datorn och mobilen.

Det finns en standardversion och en proversion. Det som skiljer dessa åt är att i proversionen kan man vara upp till 4 personer per pass i planeringsschemat. Kan vara lämpligt på lite större anläggningar.