Stableplanner

Till din hjälp i stallet

Planeringsverktyg för att få koll på era stallsysslor.
Kalender för hanteringar av alla häst aktiviteter.

Viktig information

Vi vill nu meddela att APPEN Stableplanner inte kommer finnas tillgänglig för nedladdning längre på App Store och Google Play, och inte heller vidareutvecklas.

Vi kommer istället lägga allt krut på Stableplanner WEB. Stableplanner WEB lösningen används redan idag av ca 200 stall och vi har fått mycket goda recensioner.

Vi har kontinuerligt fått förslag på utökningar/förbättringar från våra användare så den lösningar har många fler funktioner som kanske passar även er.

Steget från att byta från APP till WEB kan för en del kanske kännas som krångligt då man gärna förknippar en APP med lättillgänglighet och smidighet att komma åt i sin mobil. MEN det är lika smidigt med en WEB lösning eftersom man enkelt kan skapa en APP-ikon på sitt skrivbord i mobilen för Stableplanner WEB.

 

Hur gör man detta då…
1. Man surfar till WEB lösningen i sin mobil(plan.stableplanner.se)
2. Klickar på dela knappen
3. Väljer Lägg till på hemskärmen

Så enkelt lägger man en App-ikon på sin hemskärm i mobilen, lika som övriga appar.

VILL NI HA HJÄLP MED DETTA ANVÄND GÄRNA VÅR CHATTFUNKTION LÄNGST NER TILL HÖGER

Om du sedan sparar din login i din webbläsare behöver du endast ange det första gången i Stableplanner WEB och kan lika enkelt som förut planera i ditt stall. 
Man får dessutom en massa nya bra funktioner. Bland annat en hästkalander där man kan boka ridbana, veterinär eller hovis m.m.
Vidare finns också en epost/SMS påminnelsefunktion, ifall någon skulle glömma luncha osv.
Eftersom det är en WEB lösning så kan man också köra systemet i en vanlig dator, vilket ger en utökad möjlighet för en schemaläggare att planera, om det är så ni jobbar. 

Licensalternativ:
A. Max 5 användare 350kr/år
B. Max 10 användare 500kr/år
C. Obegränsat antal användare 750kr/år

Räkneexempel: Är man 8st(licens B) i sitt stall så blir det 63kr/år per användare.

 

T.o.m. 1 November finns nu en möjlighet för er befintliga APP-användare att köpa en årslicens med 20% rabatt genom att nyttja rabattkoden ”planner23”
Man skaffar konto till WEB lösningen via vår hemsida stableplanner.se.

Har ni frågor/funderingar är det bara att maila info@stableplanner.se eller använda vår chatt på hemsidan så kan vi hjälpa er komma igång med Stableplanner WEB